A maszkara 7 vicces ténye, amit talán nem tudtál

Ahh-ok, maszkara! Az a sokáig tartó bűn, amit hónapokon át követsz, hogy szép legyen a szemed. De tudtad, hogy a maszkara, amit használsz, egészen különleges? Itt van néhány vicces tény a maszkarádról, ami segítheti, hogy jobban megértsük ezt a nagy együttműködést.

1. Nincsenek igazi különbségek a drága és olcsó maszkarák között

Ha beszélünk maszkarákról, sok vásárló szeretné, hogy a drágább a jobb, és olcsóbb az olcsóbb? De a tény az, hogy nincs sok különbség az olcsó és a drága maszkarák között a tényleges minőséget tekintve. A trendy márka maszkara ugyanolyan hatással rendelkezik, mint az olcsóbb márka maszkara. A maszkarák azonban különböző fajtákban, színekben és nagyságokban változnak, amelyek közül az egyik jobban felel meg a bőrtípusnak, és amiben jobban érzi magát.

2. Természetes összetevőket tartalmaznak a maszkarák

Még mielőtt elhinnénk, hogy a maszkara teljesen szintetikus anyagokból áll, az a tény, hogy az egyes maszkarák akár természetes összetevőket is tartalmazhatnak. Egyes maszkarák akár shea vajat is tartalmazhatnak, amely hidratálja és ápolja a bőrt. Japán Kinesedula, egy erős antioxidáns, a szabad gyökök ellen harcol, és megtartja a bőr fiatalságát. A maszkarák számos természetes összetevőt tartalmaznak, és ez az, ami megkülönbözteti őket a mesterséges anyagoktól.

3. Maszkara-ölés zajlik, hogy a bőröd javuljon

Úgy tűnik, hogy a maszkara-ölés nem csak egy ötlet a trendi szépségápolási világban. A maszkara-ölés segít megtisztítani a bőrt, és megkönnyíti az egészséges bőrfelület megjelenését. Az eljáráshoz használható lézeres eljárásokon kívül, kombinációs maszkara-öléssel is. Ez olyan művelet, amely megöli a szőrt és az anyajegyeket egyben. Továbbá Ön számára mesterséges maszkot alkalmaznak a ráncok eltüntetésére és a bőr textúra javítására.

4. Használjon maszkara a száraz és nedves szemek megelőzésére

Ha száraz, viszkető szemeket tapasztal, és akkor tökéletesen megfelelhet a maszkara. Megesz egy kis maszkara a szemek alatt, fokozza a szemek körüli mintát, és összetömöríti a szem alatti köröket. De akkor is ártalom-mentes a maszkara, ha allergiás reakciókra hajlamos, mivel a maszkara sok bőrápoló hatóanyagot tartalmaz. A maszkara olyan nedvességet biztosít, amely a száraz szemek megelőzéséhez szükséges.

5. A maszkara továbbá a szőrtelenítésre is használható

Nem csak a szemek szépítésére és javítására használható a maszkara, hanem a szőrtelenítés fokozásához is használható. Azonban ez a módszer csak azokra a nőkre vonatkozik, akiknek már megvan a természetes szőrszálak. Egy nagyon különleges és egyszerű maszk a szemszőrösödés csökkentésére:

• A tiszta szemkörnyékhez öntsünk túrót és körömvirágot.

• Vigyük fel a szemöldökre, a szempillákra és az arccsontra.

• Hagyjuk 30-40 percig.

• Óvatosan mossuk le a szem.

Sok nő használja ezt a maszkabábot a szőrtelenítés fokozásához.

6. Az egyetemek sok maszkara-kísérletet hajtanak végre

Sokan nem tudnak a maszkara-kutatásról. A világ sok egyetemén sok maszkara-kísérletet végeznek, így jobban megérthetjük, hogy milyen hatásokkal járhat a maszkara, és hogyan működik. Ezek a kísérletek kiderülnek, a maszkara javíthatja az arc megjelenését, csökkentheti a ráncok mélységét, kiemelheti a szemeket és védi a bőrt a káros napfény okozta károk ellen.

7. A maszkara gico canga-nak is nevezett

A maszkara nem csak arra szolgál, hogy szép a szem, hanem az elnevezés is meghatározza, sőt „gico canga”-nak nevezik. Gico canga egy japán szó, amely magában foglalja a szemeket körülvevő rész kiemelését, valamint a szemellenálló erősséget. Körülbelül annyit jelent, hogy „az a bizonyos dolog”, amikor

A BB, a CC, és a DD krémek közti különbségek

Mi a BB krém? A BB krémek sok esetben a legszélesebb körben alkalmazott bőrápoló termékek. BB jelentése “Beauty Balm” (kifejezve skandináv nyelven, így sokan szépítő balzsamnak nevezik őket). Egy jó minőségű BB krém azonnali fedést, puhaságot, és színkorrekciót biztosíthat a bőrre, míg pótolja a bőr hidratálását, így természetes fényt adOlvass többet

Szőrszépítés alapelvei

Napjainkban sokan különböző technikákat alkalmaznak a szőrkezelés során, bár ezek eltérőek egymástól, alapvető szabályok vannak, amelyeket figyelembe kell venni. A következő ötletek segítenek megtartani a hajadat egészséges, élettel teli és ragyogóan csillogó formában. 1. Válasszon megfelelő termékeket Az első és legfontosabb, amit a szőrápolásra vonatkozóan fontos megjegyezni, hogy olyan terméketOlvass többet