A BB, a CC, és a DD krémek közti különbségek

Mi a BB krém?

A BB krémek sok esetben a legszélesebb körben alkalmazott bőrápoló termékek. BB jelentése “Beauty Balm” (kifejezve skandináv nyelven, így sokan szépítő balzsamnak nevezik őket). Egy jó minőségű BB krém azonnali fedést, puhaságot, és színkorrekciót biztosíthat a bőrre, míg pótolja a bőr hidratálását, így természetes fényt ad neki. Amellett, hogy szűri a szabadgyököket, napvédő anyagokat is tartalmaz, ami megvédi az UV sugárzás okozta károktól.

A BB krémek szebbé, feszessé, és egészségesebbé tehetik a bőrt. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a krémek nem alkalmasak minden bőrtípusra. Kis mértékben csökkenti az akne hegeit, és megelőzi a szeplők megjelenését. A BB krémek leginkább az átlagos és normál bőrtípusú emberek számára ideálisak.

Mi a CC krém?

A CC krémekről röviden mondható, hogy korrekciós krémek, mivel eredetileg a Color Correction (színkorrekció) rövidítése alapján kapták a nevüket. Ezek a krémek szintén hidratálókat, napvédőket, és szabadgyökök szűrőket tartalmaznak, amelyek fedést és színkorrekciót biztosítanak. A CC krémek rendszerint a szeborreális arcon fellépő gondokra összpontosítanak, és segítenek helyreállítani a bőr eredeti megjelenését.

A CC krémek rendszerint antioxidánsokat és tartós glicerint tartalmaznak, amelyek amellett, hogy megelőzik a korai öregedést, lehetővé teszik a színkorrekciót az arc lehető legsimább megjelenésének biztosításával. Azoknak, akik az általános BB krémekből hiányolják a redők, a ráncok, vagy az arcszínek egyenetlen eloszlásának megjelenését, a CC krémek felveszik ezt a feladatot, hogy fenntartsák és javítsák a bőr egyenletesebb, selymesebb megjelenését.

Mi a DD krém?

A DD krémeket a Dynamic Do-All (dinamikus végtelen) rövidítésből kapták a nevüket, és a leghatékonyabb bőrápoló termékek közé tartoznak. Azonban a DD krémek fontos különbséget mutatnak a BB és a CC krémekhez képest. A DD krémek tartalmaznak minden olyan anyagot, ami egy BB és egy CC krémbe is beletartozik, de emellett számos plusz fényvédő és extra hidratáló anyagot is igényelnek. A DD krémek egyetlen krém minden célra, és mivel ezek a termékek rendszerint elég sűrűek, a bőrön is hihetetlen primer hatást fejtenek ki. A DD krémeket jobbára azok az emberek használják, akik számára fontos a korrigáló fedés és a páratlan komfortérzet.

A bőrápoló termékek iparban a DD krémek csúcstechnológiás bőrápoló termékeknek számítanak, mivel megelőzik a korai bőröregedést, hidratálják a bőrt, és nyújtanak a szabadgyökösöknek felszámolt, UV sugárzással védett bőrmegjelenést.

Összefoglalás

A BB, CC, és DD krémek annak a bizonyítékai, hogy a bőrápolás ma már minden életkorú ember számára elérhető és a legmodernebb és komplexebb termékek között választhatnak. Mindezek a krémek hasonló kémiai összetevőket tartalmaznak, de eltérő fedést, színező és hidratáló anyagokat biztosítanak a bőr számára. Fontos, hogy az ember mindig tisztában legyen a saját bőrápolási igényeivel, és válassza a számára legmegfelelőbb krémeket, amelyekkel kielégítheti bőrápolási igényeit.

Szőrszépítés alapelvei

Napjainkban sokan különböző technikákat alkalmaznak a szőrkezelés során, bár ezek eltérőek egymástól, alapvető szabályok vannak, amelyeket figyelembe kell venni. A következő ötletek segítenek megtartani a hajadat egészséges, élettel teli és ragyogóan csillogó formában. 1. Válasszon megfelelő termékeket Az első és legfontosabb, amit a szőrápolásra vonatkozóan fontos megjegyezni, hogy olyan terméketOlvass többet

Mi legyen az idei nyári megújulásodhoz a legjobb sminke?

A nyár a megújulás ideje, és a legnagyobb kérdés az, hogy milyen smink való neked? Az elmúlt évi megújulásaik korábbi évekhez képest most még fontosabbak, mivel a helyzet, szinte az egész világon arra készteti az embereket, hogy részesüljenek valamiféle önálló nyári stílus felélesztésében. Az idei nyári megújulásnak egyik kulcsa aOlvass többet