5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges és jó megjelenésű szemöldökünk? Nagyon egyszerű, nézd meg magad!

Lehet, hogy a szemöldök megfelelő formájának, színének és formájának megszerzése kihívást jelent, de megéri az erőfeszítést, mivel a végső hatás figyelemre méltó!

5 lépésre a hibátlan szemöldök megjelenésétől

1. Vigyázz a csipesszel!

A túlzottan kitépett, és sovány szemöldök régóta a múlté. Ha korábban te is ezt a trendet követted, akkor most valószínűleg újjánöveszteni próbálod, hogy telt szemöldököd legyen … Professzionális szemöldök szérum segítségével fokozhatod a folyamatot. Vigyázz a csipesszel és ne túlozd el. A foltos szemöldök nem néz ki jól.

A szemöldökön ricinus olajat is kipróbálhatsz. Ez az olaj gyengéden sötétebbé és egészségesebbé teszi a szemöldököt.

2. Rendszeresen fésüld meg a szemöldököt!

Sűrű szemöldököd van, amely általában rendetlen és bozótosnak tűnik? Van egy egyszerű módja annak, hogy megszelídítsük őket. Szerezz be egy szempillaspirált (először tisztítsd meg és forrázd le, ez egy tökéletes szemöldökkefe) vagy fogkefét.

A szemöldök növekedése irányába fésüld ki. A gondosan ápolt szemöldököt könnyebben lehet kiemelni a sminkkel, valamint a fésülés serkenti a mikrocirkulációt és a szőrtüszőket, így erősíti a szemöldököt.

3. Adj neki formát egyszer s mindenkorra!

Nem létezik mindenki számára megfelelő szemöldökforma, így mindenkinek saját magának kell megszereznie a megfelelőt, az arc arányának megfelelve. A helyesen elkészített szemöldökforma és a szemöldökön kívüli szőrszálak kiszedése lehetővé teszi a foltmentes és tökéletes megjelenést.

Nagyszerű trükk megjelölni ahol a szemöldöknek el kell kezdődnie, az ívének, s a végnek. Jelöld meg a kezdést úgy, hogy egy ceruzát függőlegesen tartasz az orrhíddal szemben; az ív az, ahol a ceruza áthalad az íriszen, míg a szemöldök vége a szem külső sarkában van. Ha ez túl bonyolultnak hangzik, hagyd, hogy egy képzett kozmetikus tegye meg a számodra. Ő tökéletesre csinálja. Ezután csak annyit kell tenned, hogy rendszeresen kitéped csipesszel a nem kívánt szőrszálakat.

4. Töltsd ki színnel a szemöldököt!

Nem minden nő büszkélkedhet az ideálissal, még a szemöldökével sem. Ha a szemöldököd hibás, akkor vegyél néhány sminkkészletet és töltsd ki színnel a szemöldököd. Sokunknak vannak olyan hiányosságai, amelyek elrontják a szemöldök megjelenését – minden második lány szemöldök smink termékekeket használ. A kínálat széles és púderek, viasz, ceruzák, markerek, pomádék és szempillaspirál között válogathatunk. Mindegyik termék segítségével más-más sminkhatást érhetünk el.

Válaszd ki a terméket úgy, hogy a kívánt módon alkalmazod, és a kívánt megjelenést kapod.

A szemöldök kitöltése után próbálj meg kis kontrasztot létrehozni egy csepp világos korrektor segítségével, közvetlenül a szemöldököd alatt. Ha merészebb hatást szeretnél, akkor szerezz be egy kiemelőt.

5. Vegyél egy szemöldök szérumot, és vigyázz a szemöldöködre!

Ez az utolsó, de nem a kevésbé fontos lépés a tökélstes szemöldök elérésének tervben. A magas színvonalú szemöldök szérum a szemöldökápolás alapját képezi, és valójában ez az egyetlen dolog, amelykondiconálja őket. A szérum erősíti a szemöldököt, javítja az állapotot és a megjelenést, és gyorsabb növekedést okoz, ha foltos szemöldököd van. A hatások mindössze két hét után jelentkeznek azzal a feltétellel, hogy kiváló minőségű szemöldök szérumot vásárolsz.

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet

Mindent tudunk a gyors & hatékony szemöldök javításárol

A szemöldök ápolás és a sminkelés iránti érdeklődésünk folyamatosan növekszik. A szemöldök kiemelése nélkül a smink soha nem néz ki jól. Kötelező, függetlenül attól, hogy milyen képet akarunk létrehozni. Manapság a vastag, merész és kiemelt szemöldök menő. Ez a megjelenés már néhány szezonon keresztül divatos, és azt gondoljuk, hogy nemOlvass többet