Mindent tudunk a gyors & hatékony szemöldök javításárol

A szemöldök ápolás és a sminkelés iránti érdeklődésünk folyamatosan növekszik. A szemöldök kiemelése nélkül a smink soha nem néz ki jól. Kötelező, függetlenül attól, hogy milyen képet akarunk létrehozni. Manapság a vastag, merész és kiemelt szemöldök menő. Ez a megjelenés már néhány szezonon keresztül divatos, és azt gondoljuk, hogy nem fogunk visszatérni a vékony szemöldökhöz.

Mi van, ha a szemöldököd gyenge, ritka és foltos? Tudtad, hogy minden második nőnek nem tetszik a szemöldökének alakja és “minősége”? Ma megtudhatod, hogyan tudod őket könnyedén megszépíteni.

Hogyan lehet gyorsan és hatékonyan kondicionálni a szemöldököt?

1. Szemöldök olajos kezelése

Ez egy menő név egy régi és szinte archaikus módszerre, amelyet a nagymamáink és a dédnagymamáink is használtak. A szemöldök olajos kezelése abból áll, hogy természetes olajt viszünk fel. Nyilvánvaló, hogy olyan olajnak kell lennie, amelyről ismert, hogy javítja a megjelenését és serkenti a növekedést. A gyönyörű ricinus növény magjából kivont ricinusolajat erre a célra hozták létre.

Nem csak táplál, erősít és javít, hanem intenzívvé teszi a szemöldök színét. Ugyanakkor az olaj kondicionáló hatással van a szemöldök körüli bőrre is. Az egyetlen rossz dolog az idő: sokáig tart ahhoz, hogy a ricinusolaj kifejtse hatását. Ez jó kezelés, ha elég türelmes vagy.

2. Otthoni szemöldök vitaminban gazdag maszk

Mélyen tápláló szemöldök ápolás, természetes maszk, amit néhány percre kell hagyni a szemöldökön. Mindez a szemöldök javítására, hidratálására és újjáépítésére szolgál. Ezt a mélyen kondicionáló és javító szemöldök maszkot szépségszalonokban gyakran kínálják a szemöldökfestés mellett.

Az olajok és a vitaminok alapvető táplálószerek, tehát ha otthon szeretnéd elkészíteni a maszkot, ne felejtsük el összekeverni a következő összetevőket: rózsavíz, természetes olaj, selyemfehérjék, rózsaszínű vagy fehér kozmetikai agyag, aloe juice vagy gél, élesztő, lanolin, méz. Ezek az anyagok bőven vitaminokban (beleértve az A, B, E, F vitaminokat), és ásványi anyagokban gazdagok: szilícium, cink, szelén, valamint lecitin és számos más hasznos összetevő. Ennek köszönhetően a szemöldök rugalmasak, vinráló, erős és vastag, illetve sötétebb, javított és hidratált. Itt ér véget a vékony, törékeny szemöldöknek!

3. Szemöldök növekedési szérum

Semmi sem fogja olyan intenzíven javítani és rögzíteni a szemöldököt, mint egy szemöldök szérum. A legjobbak egy hónap alatt képesek besűríteni az egész szemöldök ívet. Az első hatások általában mindössze két hét elteltével jelentkeznek.

A szemöldök szérum olyan összetevők koncentrációja, amelyek javítják és erősítik a szőrtüszőket, valamint javítják a megjelenést, elősegítve a gyors megújulást. A jó minőségű szemöldök szérum gyógyítja a túl kitépett szemöldököt, és ösztönzi az olyan szemöldök növekedését, amely évek óta nem nő. Ez a lenyűgöző hatás a szérum haj mátrixában kifejtett hatásának eredménye: összetevői átjutnak a bőrön, fokozzák a sejtosztódást, és így serkenti a tüszőket, amelyek régóta “alszanak”.

A szemöldök szérum belülről és kívülről működik, erősíti a haj szárát, és javítja a megjelenését. A szemöldök szérum kétségtelenül fontos eleme a problémamentes alkalmazás, mivel csupán napi egyszer elegendő használni a lefekvés előtt.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet