Csodálatos szemöldök 5 perc alatt, vagyis hogyan kell sminkelni, ha kevés időnk van?

Nálad is minden nap ez a forgatókönyv? Úgy tűnik, hogy az idő reggel gyorsabban telik. Egy óra titokzatosan lerövidül … Felkelsz, megmosod a fogad, megeszed a reggelit, és hirtelen kiderül, hogy nem maradt idő a sminkelésre. Mit lehet ilyenkor tenni? A szemöldök valójában a legtöbb időt igényli sminkelés során. Miért is? A szemöldök formázása és kitöltése összehasonlítható a művészettel. Ha ezt gyorsan és szakszerűen szeretnéd fejleszteni, olvasd el ezt az útmutatót. Tudjuk, hogyan lehet elkészíteni a tökéletes szemöldök sminket, ha sietned kell, és az óra könyörtelenül ketyeg!

Tökéletes szemöldök 5 perc alatt. Egyáltalán lehetséges?

Persze, hogy igen! Minden két tényezőtől függ.

  1. A szemöldök állapota. Sima, kikefélt, formázott? Van-e folt a szemöldök ívben? Fontos, hogy a szemöldök megfelelő formájú legyen, így nem kell túl sokat bíbelődni a ceruzával vagy a pomádéval, mivel ez túl nagy koncentrálást igényel.
  2. Általad használt smink termékek. A szemöldök jelölők, pomádék és festékek kiváló minőségű termékek, amelyek csodálatos hatást fejtenek ki, de az alkalmazás sok időt vesz igénybe. Reggel jobb, ha nem használsz túl merész sminktermékeket, mert ha kevés időd van nehéz kijavítani a hatást (le kell venni a terméket és újra neki kezdeni, amikor vízálló).

Tökéletes szemöldök kitöltés. Hogyan csináld 5 perc alatt?

A szabálytalan szemöldök fésüléséhez használj szempillaspirált. Csak előtte tisztítsd meg, és forrázd le. Csúsztasd a kefét a szőrszálakon keresztül, hogy megszabadulj a felesleg alapozótól, és ellenőrzés alá vedd a lehetséges kihullott szőrszálakat. Most vedd elő a szemöldök ceruzát. Figyeljünk oda, hogy a retractable ceruzák legjobb választás, mivel általában tökéletes keménységűek, se nem túl puhák, se nem túl kemények. Minél vékonyabb a ceruza, annál jobb, mert precízebb. Kezdd el a szemöldök megrajzolásával. Az alsó vonalnak vastagabbnak kell lennie. A felső vonal nem igényel intenzív meghatározást, ezért ne nyomd túl erősen a ceruzát, hanem kicsit keverd el egy spoolie szemöldökformázóval vagy a már említett szempillaspirál kefével.

Töltsd ki a szemöldököt színnel. Az orr közelében lévő belső részről kezdd el, és finom mozdulatokkal húzz szőrszerű vonalakat. Haladj a szemöldök vége felé, és ne feledd, hogy vékonyabbnak és határozottabbnak kell lennie. Ellenkező esetben a szemöldök kissé rendetlennek tűnik, és határozottan nem tökéletes. A színnek egy kissé világosabbnak kell lennie a szemöldök kezdetén, majd a vége felé intenzívebb lehet. Ha ügyes vagy, két különböző színű ceruzával tökéletes ombre hatást próbálhatsz elérni, de egy ceruza is elegendő a hatás eléréséhez. Két legfontosabb dolog a szín intenzitása és a termék alkalmazása során kifejtett nyomás.

Ne feledd, hogy a szemöldök merészen definiált felső része nem néz ki jól, ezért egy spoolie szemöldökformázóval elkenheted. A felesleget töröld le egy ecsettel, majd egy átlátszó porral finoman dobd fel a szemöldököt. Ha szeretnéd, újra formázhatod a szemöldök végét. A teljes szemöldök kifestése először több mint 5 percet vehet igénybe, de garantáljuk, hogy 4-5 próba után max 5 percig tart, csak egy profi ceruza használatával.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet