Hogyan ápoljuk a szemöldököt, hogy a lehető legjobban kinézzen?

Tökéletes szemöldök? Minden másik lány szerint lehetetlen ezt elérni. Annak ellenére, hogy a világ népességének fele nem elégedett a szemöldökével, keveset teszünk azért, hogy javuljon, és valójában fogalmunk sincs arról, hogyan kellene kezelni, ahhoz, hogy tökéletes legyen. Elmondjuk, hogyan varázsolhatunk tökéletes keretet a lenyűgöző archoz.

Hogyan kell ápolni a szemöldököt? Egy profi útmutató

1. Hogyan kell ápolni a szemöldököt? Szérum

A jó szemöldökszérum az első és legfontosabb dolog, amit vásárolni kell. A gyönyörű szemöldök nem alakul ki a semmiből. Belülről kell megsegíteni, azaz a tüszőkre kell kihatni. Ily módon beindul a gyönyörű, intenzív színű, vastag, egészséges szemöldök növekedése. A szemöldök szérum nemcsak a szőrszálak újbóli növekedését idézi elő, hanem lehetővé teszi alakjuk újradefiniálását, amivel erősebb és ideális szemöldök ívet élvezhetünk.

A legjobb szemöldökszérum kb. két hét alatt megerősíti a tüszőket és fokozza a sejtosztódást a hajmátrixban.

2. Hogyan kell ápolni a szemöldököt? Tisztességes smink eltávolítás

A szemöldök dörzsölése és a nem megfelelő alapanyagokból készült tisztítószerek használata nem javítja az állapotot, és akár károsodását is okozhat a finom szőrszálaknak. A túl sok alkohol kiszárítja a szemöldököt, és legyengíti, így a szőrszálak törékenyek, és már ha csak egy vattával letörlöd, elkezdenek kiesni. Ezért ne feledd, hogy olyan enyhe sminktisztítókat kell használni, amelyek kondicionáló hatásúak, és nincsenek benne ellentmondásos anyagok.

3. Hogyan kell ápolni a szemöldököt? Figyelj oda a sminktermékekre!

Ha a szemöldököd gyengéd, és sok sminkre van szüksége ahhoz, hogy jól nézzen ki, akkor tudnod kell, hogy a sminktermékek minősége nagyon fontos. Ha pomádékat, púdereket vagy szempillaspirálokat használsz, ellenőrizd, hogy van-e benne alkohol, és legalább egy szemöldöknövelő anyag.

Ne felejtsd el azt sem, hogy egy hosszantartó terméket, mint például a pomádét, nem lehet vízzel vagy enyhe tisztítóval eltávolítani, mert csak feleslegesen dörzsölöd a szemöldököt, és így kiesik.

4. Hogyan kell ápolni a szemöldököt? Olaj szemöldökre

Számos cikket írtak a haj olajos kezelésről és annak előnyeiről. Azt hiszem, hogy manapság minden nőnek van egy hajolaja a pipere táskában. Mégis, tudtad, hogy ez az olaj a szemöldökön is jól hat? Feltéve, hogy 100% tiszta, organikus, hidegen sajtolt és finomítatlan.

A ricinusolaj vagy az argán olaj ideális. Nemcsak fényt adnak és intenzívebbé teszik a színt, hanem dolgoznak a tüszőkön, és fokozzák a növekedést.

5. Hogyan kell ápolni a szemöldököt? Fésű eszköz

Szó szerint mindent felhasználhatsz: tiszta szempillaspirál, egy speciálisan kialakított szemöldökfésű, fogkefe, tekercs. Minél gyakrabban (finoman) fésülöd a szemöldököt, annál gyorsabb a növekedés és a szemöldök sima. A szemöldök fésülése javítja a bőr mikrocirkulációját és serkenti a tüszők működését, így a szemöldök erősebbé válik, és nem esik ki.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet