5 könnyed módszer, hogy a szemöldök hibátlan & mesés legyen

A hibátlan smink elegáns szemöldökkel kezdődik. Ha nem alkalmazkodik az arcodhoz, és rossz alakú, akkor még a legelbűvölőbb smink is rossznak tűnik. Ezért, mielőtt elmerülnél az arckontúr és a szemhéjpúder keverésbe, javítsd ki a szemöldököt. Tudd meg, mit kell tenni, hogy egészségesebb, teltebb és formásabb legyen.

Hogyan lehet formás szemöldököt kapni? Hagyd abba a csipeszes szedést!

A a túl sok szemöldök szőr nem néz ki jól, és megbontja a szimmetriát, azonban a “hiánya” még rosszabb. Ez inkább rajzfilmszerű hatást kelt, valamint a vékony szemöldök öregebbé tesz bennünket. Ezért a szemöldök tépés során óvatosnak kell lenni, vagy ideális esetben bízd szakemberre. A kozmetikus tudni fogja, melyik szőrt kell kitépni, és melyiket kihagyni. Elég, ha egyszer megcsinálja, és után egyedül is képes leszel fenntaratani az alakot.

Hogyan lehet formás szemöldököt kapni? Használj szemöldök szérumot!

Mit tehetsz amikor eltúloztad a dolgot, és túl sokat kiszedtél? Egy speciálisan kidolgozott szemöldök szérummal helyreállíthatod. A legjobbak a leggyorsabban működnek, így mindössze két hétbe telik, amíg meg nem jelenik a hatás, azaz a szőrszálak újjászületnek! A szérum lehetővé teszi az összes folt álcázását, mivel új szőrszálakkal kitölti a szemöldökön lévő hiányosságokat, illetve erősíti és táplálja a szemöldököt. Hagyd, hogy a szemöldök szérum forradalmasítja a szépségápolásod. Javítsd meg a szemöldökköd, használj egy jó szemöldöks zérumot.

Hogyan lehet formás szemöldököt kapni? Fésű, ecset, stílus!

Azok, akiknek bozontos és hosszúszőrű szemöldökük van, gondjaik vannak a megszelídítésükkel. Hogyan lehet őket rendbe tenni? Tesztelj egy tiszta szemöldökzselét, amely simán és szépen tartja a szemöldököt. Áztass egy tekercset egy gélbe, és kend fel a szemöldökre. Hagyja, hogy a termék leülepedjen.

Ha nem szereted a világos színű szemöldököd, és színkiemelést szeretnél, gél helyett válaszd a barna szemöldök szempillaspirált, amelynek árnyalata a legközelebb áll a szemöldököd színéhez. A szemöldök szempillaspirál szép árnyalatot ad, kitölti és kiemeli a szemöldököt.

Hogyan lehet formás szemöldököt kapni? Szerezd meg a megfelelő formát!

Mindannyiunknak más az arcunk, szemünk, orcánk és orrformánk. Ezért kell a szemöldököt is egyedileg formázni. Felejtsd el a kész sablonokat, mivel azok nem adják a pontos formát és megjelenést.

Könnyű megtalálni a megfelelő formát, és mindössze annyit kell tenni, hogy kijelölsz 3 olyan helyet, ahol a szemöldöknek kezdődnie kell, felemelkednie és befejeződnie. A szemöldök kezdetének megjelöléséhez vegyél egy ceruzát, tartsa az orr sarkától és a szem belső sarkától lévő szögben – innen kell kezdődnie a szemöldöknek. Megint vedd a ceruzát, és tartsd az orr sarkától egyenesen felfelé a szem közepén – ott lesz a szemöldök íve. Végül tartsd a ceruzát az orr sarkától a külső szem sarkáig – ez jelöli a szemöldök végét.

Hogyan lehet formás szemöldököt kapni? Töltsd fel színnel!

Kevés olyan lány van, aki hibátlan szemöldökkel büszkélkedhet, anélkül, hogy foltok és rések rontanák a megjelenést. Ha te sem vagy szerencsés, keresd fel a sminktermékeket. Púderek, viaszok, pomádék, árnyalatok vagy régimódi ceruzák közül lehet válogatni, és a rések álcázására alkalmazhatóak, valamint intenzívebb lehet a szín. A sminknek meg kell felelnie a képességeidnek, preferenciáidnak, igényeidnek és elvárásaidnak.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet