Szemöldök kitöltése. Ezeket a hibákat kerüld el.

Ha azt hiszed, hogy a szemöldök kitöltése gyerekjáték, akkor tudnod kell, mely hibákat nem szabad elkövetni. Merem állítani, hogy te is rosszul csinálod! Tekintsd meg a legnépszerűbb szemöldök sminkelési hibákat.

A hibátlan szemöldök és a sminkelés iránti őrület nem tűnik elmúlónak. Valójában egyre nagyobb. Ezért most szerezz be egy csomó tippet a szemöldök kitöltéséhez a tökéletes megjelenés érdekében. Vagy valójában arra, hogy hogyan NEM érdemes csinálni.

Melyek a szemöldök smink legfontosabb elemei?

  • Olyan professzionális ív kialakítása, ami összhangban van a szemöldök művészetével.
  • A megfelelő smink termékek kiválasztása.
  • A vastag szemöldök meghatározása, túlzások nélkül.

Csak három dolog alkotja a tökéletes megjelenést, de olyan sok hiba van, amit valószínűleg te is elkövetsz.

SZEMÖLDÖK SMNK HASZNÁLATA – A LEGGYAKORIBB HIBÁK

Nem formázott szemöldök kitöltése

Beszéljünk az alapokról. A szép hatás érdekében a szemöldököt először formázni kell. A szemöldök smink soha nem lesz tökéletes, ha szükségtelen szőrszálak kikandikálnak az íveken kívül, vagy ami még rosszabb, ha a két ív egyesül, és így egyszeműt képez. A sminkelés előtt formázd meg a szemöldököt!

Túl sötét smink

A megfelelő termékek kiválasztása is döntő jelentőségű. Mely kozmetikumok a legjobbak? A típus nem olyan fontos, mint amennyire a szín. A túl sötét pomádé púder vagy szemceruza használata a legnépszerűbb sminkelési hiba. Ne felejstd el egyeztetni a szemöldök smink színét a hajad természetes színével vagy a hajfestékkel. A platina-szőke nem tökéletesen illeszkedik a fekete-fehér szemöldökhöz.

Rossz geometria (alak)

A lányok gyakran hibásan jelölik ki a szemöldök kezdetét, ívét és végét. Egyesek semmit sem jelölnek meg, és véletlenszerűen húzzák a vonalakat. Ez egy sminkelési hiba, amely elrontja az arc szimmetriáját. Ne felejtsd el, hogy a két szemöldökív ne legyen túl közel vagy túl messze, és a végpontnak egy meghatározott ponton kell lennie. Ellenőrizd a legjobb megjelölések szabályait.

Túl éles ív

Geometriai szempontból megfelelő ívet kell kialakítani, amely lehet puha vagy éles. A túl magas és éles ív rajzolása nagy hiba, mert megtörnek az arc arányai. A szabály azonban egyszerű. Minél élesebb az arcvonás, annál puhább és kerek szemöldököt kell csinálni.

Túl vastag szemöldökív

A túl vastag ívek rajzolása sem jó. Ez túlságosan merész szemöldök sminknek tekinthető, amely megtöri az arc arányait, és az összes figyelmet a szemöldökre tereli. Tegyél meg mindent, hogy megóvd a természetes vastagságot, ne legyen túl vékony, sem túl széles.

Túl éles vonal

Egy másik hiba, amely karikatúra hatást kelt, és elrontja a természetes hatást, az, ha túl sok színt viszünk fel, és túl merész körvonalat rajzolunk. Amennyiben a szemöldök vége még pontosabb meghatározást igényel, a kezdet és ív pontokat finoman ki kell emelni (a természetes megjelenés érdekében kissé el lehet kenni).

Nem kell fésülni a szemöldököt

Végül, a legkevésbé népszerű hiba kaotikussá teszi még a legjobb sminket. Arról szól, hogy nem kell fésülni a szemöldököt kitöltés előtt és után. Vannak kész tengelyek, de nyugodtan használj tiszta szempillaspirált.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet