Tollas szemöldök – a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke.

Tollas szemöldök – honnan származik?

A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, minden híresség, szépségápolási blogger, filmsztár vagy zenész viselt alkotóeleme volt. Ez a geometriai tökéletesítés sok erőfeszítést igényel, időigényes és legyünk őszinték, nem mindenkinek való a tökéletes vonalak rajzolása. Ezért a legtöbb nő ezt a smink típust teljesen kihagyta. Mario Dedivanovic, a sztárok és a hírességek (például Kim Kardashian) híres sminkes művésze egy teljesen új irányt mutatott be – a tollas szemöldököt.

Tollas szemöldök – azaz?

A szemöldökkel kísérletezik, amely a legtöbb alkalommal a legrosszabbul sikerül. Az alakjukkal való játszadozás nagyon gyakran teljesen megváltoztathatja az arc tulajdonságait, és vagy bájos megjelenést ad, vagy megzavarja az arc harmóniáját. A szemöldök hozzáférhetetlen lánnyá, vagy barátságos optimistává tehetnek minket. Mario Dedivanovic arra a következtetésre jutott, hogy a közelmúltban divatos Instagram-szemöldök gyakran túl soknak, hamisnak, túl erősnek és még dacosnak vagy vulgárisnak tűnnek. Mivel azonban a szemöldök rendkívül fontos smink alkotóeleme, amelyet tovább kell fejleszteni, felajánlotta az “arany középet”, azaz a szemöldök új, szelídebb és természetes formáját – a tollas szemöldököt. Ebben a trendben a szemöldököt ki kell fésülni, és finoman körvonalazva az alak biztosítja a szem szépségét.

Hogyan kell elvégezni a tollas szemöldök hatást?

Mielőtt folytatnád az új tollas szemöldökkel, szedd ki a felesleges szőrszálakat, és hajtsd végre a smink eltávolítását. Csak most folytathatod a stilizálást.

A tollas szemöldökhöz a következőkre lesz szükséged:

 • szemhéjfesték,
 • szemceruza vagy szemöldök ceruza,
 • színtelen viasz vagy szemöldök zselé,
 • szemöldök fésű,
 • korrektor vagy nude ceruza.

Tollas szemöldök – az utasítás

 1. Fésüld a szemöldököt felfelé úgy, hogy a szőrszálak az ív felé mutatnak.
 2. Az ecsettel és a szemhéjfestékkel (szemöldök ceruzát is használhatsz) rajzold ki a szemöldök felső részét. Kezdd el a szemöldök hossz egyharmadától, és irányítsd a szem külső sarkához.
 3. Rajzold ki a szemöldök alsó részét is. Ez kifejezőbb is lehet, tehát egy óvatos, de gyors vonallal rajzold meg a vonalat. Haladj a szemöldök elejétől felfelé, majd folytasd az ív felé.
 4. Most itt az ideje, hogy optikailag sűrűbbé tedd a szemöldököt. Csináld úgy, hogy kitöltöd az imént létrehozott szemöldök körvonalait. A szőrszálak utánzásához ceruzával vagy ecsettel, pomádéba keverve rajzold meg a szőrszálak vonalait. Fontos, hogy a termék színét a hajszínéhez illeszd. Fésüld a szemöldököt felfelé, és javítsd ki az összes hiányosságot.
 5. Az alsó szemöldök vonala alatt alkalmazz korrektort, vagy könnyű szemhéjpúdert, hogy felnyisd a szemed, és optikailag kiemeld a szemhéjat.
 6. Ideje “fegyelmezni” a szemöldököt: vegyél egy színtelen szemöldök szérumot vagy viaszt, és fésüld a szőrt felfelé. Nyilvánvaló, hogy a természetesen vastag és sötét szemöldök könnyebben érheti el a tollas hatást. Szerencsére, amikor vékony és ritka szemöldökről van szó, akkor is megéri a hatás.

Tollas szemöldök elvégzésekor soha ne körvonalazd a teljes szemöldököt, mint a normál kontúrozás során. Csak a belső részt töltsd ki, és mindig fésüld felfelé.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Mindent tudunk a gyors & hatékony szemöldök javításárol

A szemöldök ápolás és a sminkelés iránti érdeklődésünk folyamatosan növekszik. A szemöldök kiemelése nélkül a smink soha nem néz ki jól. Kötelező, függetlenül attól, hogy milyen képet akarunk létrehozni. Manapság a vastag, merész és kiemelt szemöldök menő. Ez a megjelenés már néhány szezonon keresztül divatos, és azt gondoljuk, hogy nemOlvass többet