Szokatlan trendek a szemöldök sminkelésben

A hagyományos szemöldöksmink lassan a múlté. Egyre inkább merész stílusok lépnek be mindennapi életünkbe. Engedd meg, hogy bemutassuk a szemöldök stilizálás legérdekesebb részeit. Figyelem! Néhány meglepő lehet!

Gondolkodtál már azon, milyen szemöldök sminket kellene választanod? Ha azt gondolod, hogy problémát okoz barna árnyalatot választani a szemöldök ceruza mellé, akkor tévedsz. Ismerkedj meg a legérdekesebb ötleteket a szokatlan szemöldök sminkhez, és nézd meg mennyire lehet nehéz a szemöldök stilizálása. Különösen akkor van ez így, ha figyelembe vesszük, hogy manapság a stílusok kizárólagos korlátozása a saját képzeletünk.

A legérdekesebb szemöldök smink trendek

Természetes szemöldök smink

A legnépszerűbb szemöldök stilizálás nyílván a természetes smink, amely természetes formát varázsol, amivel kiemeli a szépséget, és elrejti a hiányosságokat. Nincs szükség furcsaságra, csupán olyan árnyalatra, amely megegyezik a haj színével, és megfelel az arcbőrének. A természetes smink egy klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Ez egy biztonságos opció mindazoknak, akik nem értékelik az extravagáns stilizálást.

Negativ Space Brows vagy Anti Brows

A hagyományos ihletésű smink ötlete a negative space szemöldök. Ez a smink azon a tényen alapul, hogy a szemöldök kontúrja kifejező, miközben semleges szín tölti ki. A szemöldököt az arcbőr színével kell kifesteni. A kontúr körül sötétebb árnyalatú szemhéjpúder alkalmazható, hogy a keret fokozatosan beleolvadjon a bőrbe. Ez határozottan egy különleges sminkötlet.

Szivárvány szemöldök

Egy másik sminkötlet a legbátrabbak számára az, hogy az átlagos szemöldök ceruzáját színesre cseréled. Szó szerint olyan színekre gondolunk, mint a kék, rózsaszín, zöld, ibolya vagy akár fehér. Ki mondta, hogy a szemöldök nem lehet színes? Még szép, hogy lehet. Ez a smink tökéletes fesztiválokra, vagy olyan partikra, amelyek témája a szokatlan stilizálás. A színes szemöldök a természetes smink fő eleme, vagy ugyanolyan erős árnyalatokkal, rúzsokkal vagy kontúrral társulhat.

Csillogó szemöldök

Ha nem szereted a színekkel végzett kísérleteket, akkor a szokásos szemöldökhöz ragaszkodhatsz, csak fűszerezd be némi csillogással. Néhány flitterrel, vagy brokáddal egyszerűen csinálhatunk szokatlan sminket. Nem feltétlenül az egész szemöldöknek kell csillognia. Nagyon jól néz ki, csak a homlok elején vagy végén díszíted.

Vágott szemöldök

A következő sminkelési ötlet valamivel távolabb esik az általánostól, és a 90-es évekre utal, amikor a szemöldök vágása nagy divat volt. Akkoriban éles borotvával készült, de manapság erősen fedő kozmetikumokkal is elkészíthető. A szemöldököt egyszer vagy néhányszor lehet felosztani – az a fontos, hogy a rés valóban vékony legyen, mert ha túl vastag, akkor deformálódhat a szemöldök alakja.

Szokatlan szemöldökforma

A sminkesek egyre inkább tolják a szemöldök trendeket, és nem csak a színekkel és a kiegészítőkkel, hanem a szemöldök alakjával is kísérleteznek. Nem csoda, hogy a közösségi médiát és a kifutókat pl. „halfarok szemöldök” uralja, amelyek a végén a hal farkára emlékeztető módon fel vannak osztva, vagy a „hullámos szemöldök” – amikor a szemöldök úgy néz ki, mintha egy göndörítővel találkoztak volna.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet