Festett szemöldök! Az instagram megőrült ezért a színes szemöldökért!

Ha valami kivételeset és vadonatújat szeretnél, akkor nincs szükséged sok erőfeszítésre, drága termékekre vagy fejlett sminkelési készségre. Nézd meg az Instagram híres szemöldök smink trükkjét, amely kevés időt vesz igénybe. Nem csak a fekete és a barna színek kerülhetnek a szemöldökre. A színes haj már gyakori, tehát eljött az idő a színes szemöldökre, amely… rendkívüli! Ha merész vagy, szereted az új trendeket és smink kísérleteket, kábíts el mindenkit élénk szemöldökkel? Nézd meg a festett szemöldök őrületét.

Hogy néz ki a festett szemöldök?

Kiderült, hogy nem bonyolult, és nem igényel invazív eljárásokat. Ez a technika néhány perc alatt lehetővé teszi a karneváli, halloween vagy nyári fesztivál eredeti kinézetét.

Mielőtt elkezdenéd a szemöldök festését …

Ez a stílus arról szól, hogy csak a szemöldök végét színezzük. Ez az egyszerű trükk annyira frissnek néz ki!

Először is ellenőrizd, hogy néz ki a szemöldököd smink nélkül. Lehet, hogy kiszedést, fésülést stb. igényel. Elő kell készíteni őket, ügyelj arra, hogy alakja és az íve kiemelje a szemet és arcot. Próbáld ki kifejezni magad a smink segítségével.

Festett szemöldök. Milyen termékeket válaszd?

Válassz olyan szemhéjfestéket, púderes pigmenst, amely rögzítő spray-t vagy szemhéjkrémet tartalmaz. Amikor a megfelelő terméket választod, ügyelj a pigmentáció intenzitására, és arra, hogy hosszantartó legyen: jobb, ha vízálló terméket választasz, mert semmi sem rosszabb annál, amikor esős időben foltok jelennek meg a szemhéjon. Ellenőrizd, hogy a termék nem folyik le.

Festett szemöldök lépésről lépésre. Hogyan élénkítheted a szemöldököt?

Szerezz be egy kicsi, szögletes, lapos ecsetet: csak azt, amelyet a pomádé felviteléhez használunk. Erre a célra a legjobb. Keresd meg most! Kezdd el a szemöldök közepén, és mozgasd a vége felé. Ha szeretnéd, színnel rajzold körbe a szemöldök íveit (a merészebb kontúr meghatározásához). Ne félj kitölteni a szemöldököt a színnel; a pigmentet úgy használd, mint ahogy a pomádét vagy a púdert.

Ne felejtsd el, hogy a szemöldök íveinek vastagsága és intenzitása rajtad múlik. Merj kísérletezni a vonalak megjelenésével és típusával. A valóban rendkívüli megjelenés érdekében ne ragaszkodj csupán egy színhez. Használj több féle pigmentet. Csinálj ombre hatást. Válassz hasonló színeket, amelyek árnyalatokban vagy kontrasztban változnak.

Adj egy csavart a festett szemöldöknek!

Ha azt szeretnéd, hogy a szemöldököd ünnepi hangulatot vegyen fel, adj hozzá néhány csillogó kiegészítőt, például apró csillagokat vagy csillogó flittereket.

Ennek köszönhetően kitűnhetsz a tömegben! Még egy dolog, amire emlékezni kell, nevezetesen, ha festett szemöldököt szeretnél magadnak. A szemed és az ajkad legyen visszafogott, mert jelen esetben a szemöldököd viszi a pálmát. Használj nude rúzst vagy ajakfényt, és egy fekete szempillaspirált. Ennyi!

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet