Új Maybelline Matte Ruházat: Íme Viva la VIVID MATTE!

A Maybelline új ruházatával, a Viva la VIVID MATTE-tal új irányba indul.
A média szerint ez az új matte szépségtermék olyan alapanyagokkal készült, amelyek vadonatúj vegetáriánus komponensállománnyal készültek.
A Maybelline Matte latte-t enyhe diszkomfortérzet nélkül azonnal visszaadja az ember tollának kényelmét, bársonyos felszínt adva az arcának és tiszta, ragyogó színt, egy csodálatos fedéssel.

Az új matt latte márka az egyik leginnovatívabb terméke ezen a piacon. Azon túl, hogy erőteljesen fed a tollának, és álomszerűen csicsadásmentes tapintást kölcsönöz a bőrének, az új kompozíció tele van természetes, vitaminokban gazdag összetevőkkel is.

A Viva la VIVID MATTE egy ritka, mélyen és feszesen színezett színekben készül. Az áttetsző fedés növeli a száj telítettségét, kiemelve az alap színt, és kiemelkedően egyedi, intenzív színt kölcsönözve bőrének. Az aranyszínű pigmentek az arc felületén csodálatos fényt kölcsönöznek, ami a koncentrált világosítást adja a szájnak. A matt latte kívül és belül is megtalálható, hogy megmutassa a természetes színváltozatot és növelje a rúzs határait.

A termék tiszteletére a Maybelline új Bemutató Weboldala a Viva la Vivid Matte-el bemutatkozott. A weboldal a legújabb és éppen megjelenő színek bemutatását célozza és közzéteszi azokat a különböző alkalmazási útmutatókat, amelyek segítenek minden nőnek abban, hogy felejthetetlen és különleges díszítéseket élvezhessen.

Azok a nők, akik szeretik a matt lakkokat és az új matt hatást kedvelik, örülhetnek a Viva la VIVID MATTE-nek. Az összetett összhatást adó vegyületeknek köszönhetően a matt betét sokáig tart. Zsemleszínűekkel vagy ananászos színekkel a tollának diszkrét, de provokatív hatást kölcsönöz.

A Maybelline a változatos színeit és dizájnjait is változatos anyagokból és színfedő összetevőkből készíti. A termék biztosítja a toll nélküli, olajmentes, nedvességálló védelmet.

A Viva la VIVID MATTE egy olyan innovatív termék a Maybell ine csapat által, amelynek köszönhetően a leggyönyörűbb és legprovokatívabb színekkel élvezhető a toll arcának ragyogása. A Matte latte biztosítja az egyszerű felszínek kiemelését és ragyogó árnyalatokat kölcsönöz arcának, hogy elérje a szépségének teljesebb megjelenését.

A Maybelline megígérte, hogy a személyre szabás, hogy segítsen a nőknek a kívántak elérése előtt, és hogy minőségi és vegán alapanyagokból készítse el a termékeit, hogy egészségesebb és eredetibb eredményeket nyújtson.

A Viva la VIVID MATTE egy olyan új termék, amely nem kevesebbet ígér, mint a leggyönyörűbb matt finisheket, ami minden nőnek teljesebb és intenzívebb színeket ad. Azoknak, akik szeretnének egy különleges bőrápoló hatást, a termék nem csak csábító árnyalatait nyújtja, hanem a bőrének szükséges vitamintartalmakat is, hogy elérje a szépsége teljességét.

Összefoglalva: a Viva la VIVID MATTE egy különleges és forradalmi termék, amely magában foglalja az áttetsző, intenzív és teljes fedést, és a termeszetes bőrtápanyagokat, hogy elérje a szépség teljes eléréseén. Az új mattlatte kiemeli a toll fényét, hogy egyedi és intenzív árnyalatot biztosítson arcának a nap bármely szakában. A Viva la VIVID MATTE egy teljesen új termék a piacon, amely fantasztikus ragyogást ad a tollának, és megbízhatóan telíti a bőrét éjszakánként.

A BB, a CC, és a DD krémek közti különbségek

Mi a BB krém? A BB krémek sok esetben a legszélesebb körben alkalmazott bőrápoló termékek. BB jelentése “Beauty Balm” (kifejezve skandináv nyelven, így sokan szépítő balzsamnak nevezik őket). Egy jó minőségű BB krém azonnali fedést, puhaságot, és színkorrekciót biztosíthat a bőrre, míg pótolja a bőr hidratálását, így természetes fényt adOlvass többet

Szőrszépítés alapelvei

Napjainkban sokan különböző technikákat alkalmaznak a szőrkezelés során, bár ezek eltérőek egymástól, alapvető szabályok vannak, amelyeket figyelembe kell venni. A következő ötletek segítenek megtartani a hajadat egészséges, élettel teli és ragyogóan csillogó formában. 1. Válasszon megfelelő termékeket Az első és legfontosabb, amit a szőrápolásra vonatkozóan fontos megjegyezni, hogy olyan terméketOlvass többet