Ricinusolaj vagy szemöldök szérum? Mi a jobb ahhoz, hogy a szemöldök újjászülessen?

A ricinusolaj sokféle problémára megoldás, amikor hajról, szempillákról és szemöldökről van szó. Erős versenyszereplő a professzionális kozmetikumokkal szemben, mint amilyen a szemöldök szérum. Tudod-e mi a jobb, és melyik jobb választás a szemöldök növekedésének serkentésére?

Mielőtt szemöldökápolási termékekről kezdenél gondolkodni, először ellenőrizned kell, hogy elegendő nedvességet és táplálkozást kapsz belülről. A vitaminokban gazdag étrend, ásványi összetevők és zsírsavak rendkívül fontosak, és ezt nem szabad elfelejteni.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a vastag, egészséges és telt szemöldökhöz elengedhetetlen a megfelelő szemöldökápolás.

Napi szemöldökápolás

A szemöldökápolás olyan tevékenységeket foglal magába, amelyek megfelelő táplálékot és nedvességet biztosítanak mind a szemöldök, mind a szemöldök körüli bőr számára. Nem csupán a szérum alkalmazása fontos. Ne feledd, hogy:

  • alaposan el kell távolítani a sminket
  • olajat kell kenni a szemöldökre
  • finoman kell masszírozni a szemöldököt
  • szemöldök szérumot kell használni
  • fésülni kell a szemöldököt

A szemöldökszérum és a természetes olaj felcserélhetően használható, de tudatosan kell választanod, mivel ezek közül csak egy lehet gyors, hosszú távú és látható hatásokkal. A másik segít javítani a szemöldököt, de kiegészítőként ajánlott a megfelelő kezelés mellett.

Mi jobb – ricinusolajat alkalmazni a szemöldök növekedéséhez, vagy professzionális szemöldök szérumot?

Szemöldök szérum: jó & rossz oldala

A szemöldök szérumot általában olyan anyagokból készítik, mint amilyen a baicapil, amely három növényi kivonat (bajkáli csucsóka, szójacsíra és búzacsíra) kombinációja. Ezek erősítik a szemöldököt, és elősegítik a javulást és a növekedést. Az előnyös, ha a szérum természetes összetevőket tartalmaz és még olyan anyagot, amely serkenti a szemöldök növekedését.

A szemöldök szérumnak számos előnye van. Mindenekelőtt a szemöldök tüszőkre fejti ki hatását, tehát hatásosabb és hosszabb ideig tartó eredményeket ad. Könnyebb használni, mert kényelmes applikátora és könnyű formulája van, amely azonnal felszívódik. Az ár tükrözi a termék minőségét.

A hosszú kezelés és a napi alkalmazás szükségessége hátrányként kezelhető, de könnyen hozzá lehet szokni.

Ricinusolaj szemöldökre: jó & rossz oldala

A természetes ricinusolaj, amely zsírsavban (beleértve az egyedi, antibakteriális ricinoleinsavat) és tápanyagokban gazdag, népszerű alternatívája a szemöldök szérumnak. Helyettesíthet-e egy professzionális erősítő szérumot?

A ricinusolaj felhasználása azért jó a szemöldökön, mert (rendszeres alkalmazás esetén) táplálja, erősíti és újjáéleszti a tüszőket, ami erős, vastag, sötét szemöldökké alakul. Ez egy természetes módszer, hogy a szemöldök teltebb legyen.

Kár, hogy a ricinusolaj használata bizonyos hátrányokkal jár, mivel az olaj általában sűrű, és több idő szükséges a felszívódáshoz. Olcsóbb, mint egy szemöldök szérum, de rosszabb hatásokat jelent. Táplálja, hidratálja és erősíti a szemöldököt, de nem mindig gyorsítja a szemöldök növekedését.

5 lépésre vagy a tökéletes szemöldöktől! Nézd meg, hogy szerezheted meg a "wow" hatást

A hibátlan smink szempontjából még a legkisebb részlet is számít, míg a szemöldök a tökéletes megjelenés elengedhetetlen alkotóeleme. Az arc másképpen nézhet ki, és ez a szemöldök smink merészségétől függ. Időnként vagy túl kevés terméket használunk, vagy túlzásba kerülünk, amikor meglepettnek vagy túl komolynak tűnünk. Tudtad, hogyan lehet egészséges ésOlvass többet

Tollas szemöldök - a legmenőbb trend ebben a szezonban

A tökéletesen kontúrozott szemöldök, melyet olyan jól ismersz az Instagramról….többé nem! Jelenleg a legmenőbb trend a tollas szemöldök. Nézd meg, miről szól a trend, és megtudhatod, hogyan lehet neked is a szezon legjobb szemöldöke. Tollas szemöldök – honnan származik? A gyönyörű, egyenletes, mély színű szemöldök, amelyet majdnem tökéletesre készítettek, mindenOlvass többet