Mi legyen az idei nyári megújulásodhoz a legjobb sminke?

A nyár a megújulás ideje, és a legnagyobb kérdés az, hogy milyen smink való neked? Az elmúlt évi megújulásaik korábbi évekhez képest most még fontosabbak, mivel a helyzet, szinte az egész világon arra készteti az embereket, hogy részesüljenek valamiféle önálló nyári stílus felélesztésében. Az idei nyári megújulásnak egyik kulcsa a tökéletes smink kiválasztása. Szerencsére van egy jó számú opció, amellyel te is megújulhatsz ebben a hőségben.

Arc sminke

Az arc sminkének sokféle fajtája létezik, amelyek segítségével megújíthatod az arcod. Az egyik legnépszerűbb a korrektor. A legtöbb korrektor púder, amely megbízhatóan eltünteti a bőrhibákat, és nem csak a pigmentált helyeket, hanem a sötét árnyalatokat is. A korrektor alkalmazása segíthet a smink tökéletesítésében és egyenletesebb árnyalatot biztosít. Ezután szórakoztathatja a szemét, és a szája sarkát, így megkapva a tökéletes alapozást.

A sminked folytatásaként kiválaszthatod az árnyalatokat is. Az egyik legjobb választás a természetes vonal. Nem csak letisztult és modern, hanem a hideg színek használata segít feldobni a megjelenésed és kifejezni a személyiséged. Használhatsz szatén csillogó színeket is, amelyek eleganciát kölcsönöznek, de vigyázz, nehogy túlságosan sokat használj, mert a túl markáns sminkek lekorrigálásához nehéz is lesz.

Nem szabad elfelejtenünk a pirosítót és alapozók használatáról sem. Ezek a színek megadják a gyönyörű barna megjelenést az arcodra. Ezek segíthetnek kiemelni az árnyalatokat és feldobni a sminkedet. Az alapozó egy tökéletes választás, mivel védi arcbőröd a külső hatásoktól, elfedheti a hajszálaidat és nem hagy nyomot.

Szem sminke

A smink egyik legfontosabb része a szem sminke. A hatékony szem sminkek segítségével megújulhatsz a nyáron. Az egyik legfontosabb dolog, amit először átnézzünk, az az, hogy milyen színek passzolnak az arcbőrödhöz. Használhatunk lágyszürke színeket akkor, amikor egy szelídebb sminket szeretnénk, de ha szeretnél néhány élénkebb színt, hajtsd el a sötétebb színeket. A matt színek tökéletesek ahhoz, hogy minden rected csínját-bínját tegyél.

Ezután hozzáadhatunk szemceruzát is, hogy bombázatni tudjuk a szemünket. A két szempillád közé egy kék vagy zöld színű ceruza tökéletesen illeszkedhet. Azok számára, akik sötétebb szemeket szeretnének, néhány fekete kontúrral fakítják a szemüket. A szemhéjpúder használata segít a szemek kiemelésében és a szemcseppeket is hozzáadhatjuk a szem körüli részeken, hogy kifejezőbbek legyenek.

Ha te is festeket szeretnél, akkor használhatod a vízálló szempillaspirált. Ez a speciális szempillaspirál segít a belső és külső szempillák felhalmozásában, és elősegíti a szemek kiemelését, mintha egy festés történt volna. A barna vagy fekete színű spirálok tökéletesen illeszkednek a nyári smink összképéhez, hogy szerencsésnek érezd magad.

Arcra vonatkozó további tanácsok

Ha szeretnél még több megújulást, próbálj meg a mélyítéssel játszani. A mélyítés a szeme illúzióinak színével játszhat, így különböző színeket hozzáadhat a sminkhez. A mélyítés általában különböző barázdákat és bevilágításokat kap a sminkedhez. Sőt, a hidratálóval is játszhatunk, hogy növeljék a bőr puhaságát. Segít megvédeni a bőrt a külső hatásoktól, és csökkenti a szárazságot, hogy a bőr tiszta megjelenést kapjon.

Végül, ne felejtsük el a test sminkéről sem! A test smink nagy hőség nélkül is nagyon hangsúlyos, és nagyszerű hatást kölcsönöz a sminkednek. A test smink lehet világosító, ahol a színek megvilágítják az arcodat, de olyan erősebb színeket is használhatsz, mint a fekete, bíbor vagy szürke. A test smink feldobhatja a sminkedet és tökéletesen kiemelheti a külsejedet.

A BB, a CC, és a DD krémek közti különbségek

Mi a BB krém? A BB krémek sok esetben a legszélesebb körben alkalmazott bőrápoló termékek. BB jelentése “Beauty Balm” (kifejezve skandináv nyelven, így sokan szépítő balzsamnak nevezik őket). Egy jó minőségű BB krém azonnali fedést, puhaságot, és színkorrekciót biztosíthat a bőrre, míg pótolja a bőr hidratálását, így természetes fényt adOlvass többet

Szőrszépítés alapelvei

Napjainkban sokan különböző technikákat alkalmaznak a szőrkezelés során, bár ezek eltérőek egymástól, alapvető szabályok vannak, amelyeket figyelembe kell venni. A következő ötletek segítenek megtartani a hajadat egészséges, élettel teli és ragyogóan csillogó formában. 1. Válasszon megfelelő termékeket Az első és legfontosabb, amit a szőrápolásra vonatkozóan fontos megjegyezni, hogy olyan terméketOlvass többet