LONG 4 LASHES Szemöldökjavító Szérum

Bár a név félrevezető, a terméket szemöldökápolásra tervezték. Az Oceanic Long 4 Lashes kétféle verzióban kapható – egy szempilla növekedést serkentő szérum és szemöldök szérum. A szemöldök kondicionáló egyedi nevének hiánya kissé zavaró.

Hogyan működik a Long 4 Lashes Szemöldök Szérum?

Ez egy szérum serkenti a szemöldök növekedését. Sok nőnek tetszik a hatás, azonban van egy csoport, amelyet a Long 4 Lashes Brow Szérum nem képes kielégíteni, ami azt jelenti, hogy a termék nem mindig hatékony. Jól erősíti, és észrevehetően javítja a szemöldök állapotát a finom volumen növelése érdekében. A szemöldök verzió összetétele majdnem megegyezik az iker szempilla szérummal – az összetevőket nem kizárólag a szemöldök igényeihez választották ki. Azt is tudni kell, hogy a pantenolt, alantoint és hialuronsavat rendkívül káros parabének kísérik. A Long 4 Lashes szemöldökjavító szérum nem mindenki számára megfelelő.

Hosszú 4 Lashes Szemöldökjavító szérum – alkalmazás

A szérumot lefekvés előtt, naponta egyszer kell felvinni. Rendszeresnek kell lenni. A Long 4 Lashes Brow Serum hosszú, lágy, finoman ívelt aplikátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a színtelen folyadék kényelmes felvitelét. A könnyű formula gyorsan felszívódik, de fennáll annak a veszélye, hogy a szérum lefolyik.

Milyen előnyei vannak a Long 4 Lashes Szemöldökjavító Szérumnak?

  • Hatékony erősítő termék.
  • Jó alakú, praktikus applikátor.
  • Gyorsan felszívódó formula.
  • Versenyképes ár.

Melyek a Long 4 Lashes Szemöldökjavító Szérum hátrányai?

  • Az állag, amely miatt a lefolyhat a szemhéjra.
  • Káros parabének.
  • Gyenge hatékonyság – bizonyos esetekben nem működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük